Siirry suoraan sisältöön

Kehittämistoimisto Prakto Oy | Riihitie 8 | 04410 Järvenpää

tel +358 50 66995 | mail elina.soukola[at]prakto.fi

Oppimisen edistäjä, Elina Soukola

Moikka! Olen Soukolan Elina, Prakton päävalmentaja, asiakaspalvelutyön kehittämisen, johtamisen asiantuntija ja prosessien muotoilija. Mukava kohdata sivuilla ja jakaa kiinnostus onnistumisien johtamiseen! Minua ovat innostaneet kehittäminen ja kompetenssit aina ja siksi viihdyn niin hyvin uudistusten ja asiakastyöhön liittyvien projektien parissa. Olen kokenut asiakaspalvelun johtaja, aikuispedagogiikan, työ- ja organisaatiopsykologian opinnoilla liiketaloustieteitä täydentänyt järvenpääläinen yrittäjä.

Asiakaspalvelu on loppumattomien kohtaamisten, tarinoiden, tapahtumien, uskomattomien tyyppien, jatkuvan muutoksen ja isojen tunteiden näyttämö. Työ on haastavaa ja vaatii laajojen kokonaisuuksien ymmärtämistä. Jotta asiakaspalvelussa onnistutaan, tarvitaan koko organisaation yhteistä asiakas- ja prosessiymmärrystä. Tämä on koko työurani ajan ollut missioni johtajan, konsultin, koulutuksen kehittäjän ja valmentajan rooleissa. Asiakaspalvelu ei onnistu yksin ja se on sellainen spessujuttu, jota muut organisaatiossa työskentelevät eivät aina tajua. Jaksan ihailla, miten asiakaspalvelussa työskentelevät pelastavat päivittäin satoja asiakassuhteita ja tarjoavat kohtaamisissa lisäarvoa omalla kompetenssillaan.

Huolimatta siitä, miten asiakaspalvelu on organisoitu tai järjestetty, asiakaspalvelun kehittäminen ja johtaminen on ihmisten, prosessien, viestinnän ja teknologian orkestrointia, jatkuvaa vuoropuhelua kaikkien organisaation toimijoiden kesken, aktiivista yhteistyötä ja yhdessä tekemistä. Minun mottoni voisikin olla ”Yhdessä paremmin, haasteista innostuen ja uutta oppien!”

Miten voin auttaa sinua asiakaspalvelun ja oppimisen johtamisessa?